Centrul de Psihologie Practică

Psiholog profesionist - suport și servicii psihologice în
Chișinău și Moldova

Adresați o întrebare psihologului

În această rubrică puteți adresa o întrebare psihologului utilizând formularul din dreapta. Răspunsurile la întrebări vor fi publicate. Toată informația Dvs. personală va fi modificată pentru a păstra confidențialitatea.
Răspunsul la o întrebare nu constituie o consiliere psihologică. Acesta este un răspuns concret la întrebarea pusă, bazat pe experiența noastră personală și profesională. Vă îndemnăm să apelați la serviciile psihologului pentru a aborda situația Dvs. în mod individual. Răspunsurile publicate pot doar indica direcția corectă.

Agresivitatea incontrolabilă asupra copilului

Întrebare:  Bună seara. Mă numesc Marina. Am 30 de ani și sunt căsătorită. Am un fiu de 6 ani și o fiică de 2 ani. În ultimul timp deseori am început să răspund agresiv fiului meu: strig la el, sau pot chear să-l lovesc. Apare o agresivitate incontrolabilă. Eu înțeleg că acest comportament nu este adecvat, dar nu mă pot abține. Soțul este supărat pe mine din cauza asta. Îmi este foarte greu fizic și moral. Îmi fac griji pentru copilul meu, dar atunci cind sunt supărată pe el, nu mă pot abține. Spuneți-mi vă rog ce să fac.

Răspuns: Marina, bună ziua. Vă recomand să apelați la o consultație individuală cu un psiholog cu privire la această problemă.  Cu toate acestea, voi încerca să descriu ce direcție ați putea urma de sine stătător.

Сitiți răspunsul complet